fbpx

Ce ne face diferiți?

Oferim afacerii dumneavostră tot ceea ce are nevoie (pachetul complet) pentru a avea succes în mediul online.

⦁ Web Design
Cu un design modern, ușor de utilizat și de înțeles site-ul afacerii dumneavostră va fi adaptat pentru orice tip de dispozitiv (mobil, laptop, tabletă, calculator), acest aspect fiind unul foarte important.
Social Media

Strategii de creștere și dezvoltare a paginilor afacerii dumneavostră pe Facebook, Instagram, Google+ și alte rețelele de socializare.

Facebook Ads

Promovare inteligentă pe retelele de socializare astfel încât ne vom adresa exact publicul interesat de nișa afacerii dumneavostră.

Google

Adwords & Display Network. Promovare în rezultatele motorului de căutare Google sau pe Rețeaua Display a site-urilor partenere Google.

Logo

Simbolul după care afacerea dumneavoastră va fi recunoscută pe internet. Acordăm o grijă deosebită acestui element. Aigurați-vă că aveți un design unic și reprezentativ. Astfel, clienților le va fi mult mai ușor să vă identifice in mediul online.

Copywriting

Vom scrie texte scurte și concise incluzând cuvinte cheie prin care le vom oferii potențialilor clienți o anumită emoție care îi va determina să interacționeze cu reclamele și postările pe care le vom crea pentru afacerea dumneavoastră.

Magazin Online pe Facebook

Pentru ca afacerea dumneavostră să fie usor de accesat de către potențiali clienți, noi vă creem un magazin și pe facebook integrat cu site-ul dumneavostră astfel încât clientul să poată vedea sau achiziționa ceea ce oferiți direct de pe facebook.

SEO și SEM

Search Engine Optimization.
Optimizarea și dezvoltarea site-ului afacerii dumneavostră pentru a putea fi găsit ușor în căutările Google.

Search Engine Marketing.
Crearea și promovarea brandului separat de produsele oferite sau serviciile prestate

Considerăm că transparența este importantă de aceea vă vom oferii rapoarte lunare unde veți putea observa progresul afacerii dumneavostră.

⦁ Ne implicăm 100% pentru că ne pasă de fiecare client Kornulla.