14 dintre cele mai bune instrumente de cercetare a cuvintelor cheie de folosit pentru postările de blog SEO

Site-urile web care doresc să se claseze pe Google trebuie să găsească cele mai bune cuvinte cheie. Aceste cuvinte cheie joacă un rol crucial în optimizarea site-urilor web pentru SEO.

Un site web optimizat la perfecțiune vă poate aduce rezultatele dorite, fie că este vorba despre financiar sau construirea comunității.

Specialiștii de marketing online sunt disponibili pentru a vă ajuta să navigați în monopolul dvs. de cercetare a cuvintelor cheie.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă neapărat că specialiștii în marketing au o rată de succes mai mare decât tine în găsirea de cuvinte cheie pe care să le domine. Site-ul dvs. își poate atinge întregul potențial prin generarea de rezultate vizate dacă este făcut corect.

Cum este să faci cercetări de cuvinte cheie în profunzime?

Pentru a găsi proprietari de afaceri similare, gândiți-vă ca clienții dvs. Puteți căuta cele mai bune instrumente de cercetare a cuvintelor cheie pentru a oferi informații despre volumul de căutare și concurența pentru site-ul sau blogul dvs. Începeți prin a căuta cuvintele cheie presupuse. Puteți crea apoi o listă de cuvinte cheie pe care le considerați cele mai potrivite pentru a le utiliza în conținutul dvs. Aceste cuvinte cheie pot fi apoi clasate analizând concurența, scorul, volumul și alți factori.

Instrumentele de cercetare a cuvintelor cheie fac mai ușor și mai simplu pentru creatorii de conținut să găsească cele mai bune cuvinte cheie pentru postările lor de blog.

Există multe instrumente plătite și gratuite care pot fi folosite pentru a efectua cercetarea cuvintelor cheie. Acest articol vă va arăta cum să utilizați instrumente gratuite pentru a căuta cuvinte cheie care pot îmbunătăți creșterea organică a blogului dvs.

Care sunt instrumentele de cercetare a cuvintelor cheie?

Un instrument de cercetare a cuvintelor cheie este cel mai bun instrument pentru a vă extinde feedul SEO și a viza publicul potrivit cu cuvinte cheie.

Instrumentele de cercetare a cuvintelor cheie ajută antreprenorii și proprietarii de afaceri să clasifice site-urile web și blogurile optimizate SEO mai sus decât concurența lor.

Aceste instrumente oferă o comparație a volumului de căutare și a concurenței pentru cuvintele cheie alese. Dacă cuvintele dvs. cheie sunt dificil de clasat în ceea ce privește concurența, puteți alege și dintre listele de cuvinte cheie cu coadă lungă și generale.

Un instrument bun de cercetare a cuvintelor cheie vă va ajuta să identificați cuvinte cheie similare, care sunt mai puțin competitive și mai precise pentru conținutul site-ului dvs. Există multe instrumente disponibile care vă pot ajuta să comparați și să vă satisfaceți nevoile SEO.

Câteva note despre cercetarea cuvintelor cheie pentru un site web de blog

Să presupunem că sunteți un blogger obișnuit și că în prezent efectuați prima cercetare a cuvintelor cheie. Această listă vă va ajuta să determinați cel mai bun curs de acțiune.

1. Faceți o listă cu subiectele despre care intenționați să scrieți în nișa dvs. Dacă presupuneți că această listă este corectă, va conține între 5 și 10 subiecte legate de nișa dvs. Puteți extrage apoi o listă de cuvinte cheie.

2. Gândește-te ca clientul tău. Ce interogare ați introduce în Căutarea Google? Interogarea de căutare trebuie să se refere la conținutul blogului dvs. Cuvântul cheie potrivit va promite rezultatele dorite din primele 4-8 rezultate de căutare care apar pe pagina de căutare Google. Aceste interogări de căutare pe care le introduceți în Google sunt, de asemenea, primele cuvinte cheie pentru site-ul dvs.

3. Folosiți instrumente de căutare a cuvintelor cheie. Acum puteți trece la o abordare automată tastând lista extrasă manual din lista presupusă pe care ați creat-o anterior. Puteți căuta site-ul sau blogul dvs. pe Google cu aceeași listă pe care ați creat-o în timp ce vă comportați ca clienți.

4. Reduceți lista de cuvinte cheie. După ce ați decis ce cuvinte cheie doriți să utilizați în conținutul dvs. și ați creat o listă finală de cuvinte cheie cu coadă lungă și generale, este timpul să începeți să creați altul. Aceste cuvinte cheie nu pot fi extrase decât dacă cunoașteți concurența de căutare pentru cuvintele dvs. cheie și câțiva alți termeni, inclusiv volum. Planificatorul de cuvinte cheie vă va împărtăși acești termeni.

De ce să folosiți cuvinte cheie cu coadă lungă?

Cuvintele cheie cu coadă lungă au fost create atunci când cuvintele cheie cu coadă scurtă sau cuvintele cheie generale au devenit prea competitive.

Pe măsură ce au găsit o concurență mai mică și mai bună pentru interogările de căutare, industria de planificare a cuvintelor cheie s-a îndepărtat de la cuvintele cheie mici pentru a se baza în întregime pe cuvintele cheie cu coadă lungă.

Aceste cuvinte cheie au fost folosite de profesioniștii SEO pentru a crește ratele de conversie și clasarea pe termen lung pe Google.

Un cuvânt cheie cu coadă lungă nu trebuie să depășească patru cuvinte. Ar trebui să conțină un limbaj mai concis decât l-ar folosi un utilizator pentru a introduce în Google.

Care este cel mai bun număr de cuvinte cheie pentru postările de blog SEO

Dacă pagina dvs. se concentrează pe o singură problemă, vă recomandăm să includeți unul până la trei cuvinte cheie pe pagină web. Dacă pagina dvs. conține mult conținut, numărul de cuvinte cheie pe care le utilizați poate varia.

O pagină cu informațiile și cuvintele cheie potrivite poate crește volumul de cuvinte cheie vizat. Cu toate acestea, nu trebuie să depășească trei până la cinci cuvinte cheie pe pagină.

SEOMark explică, de asemenea, cum să adăugați 5 cuvinte cheie la o pagină web. Acest lucru poate fi util dacă doriți să amestecați conținutul și să păstrați direcționarea precisă și exactă.

Cele mai bune instrumente de cercetare a cuvintelor cheie pentru 2020

In cele din urma! In cele din urma!

Aștepta! Înainte de a vă scufunda, rețineți că rezultatele instrumentelor gratuite pot să nu fie la fel de bune ca cele ale instrumentelor plătite. Puteți obține în continuare rezultate de cercetare de cuvinte cheie de înaltă calitate și distinse combinând câteva tehnici.

Să începem cu toate informațiile utile.

Lista de instrumente gratuite

1. Răspunde publicului (gratuit)

2. Ubersuggest

3. Foaia de cuvinte cheie

4 Keyword Surfer (extensie).

5. Pagina de căutare Google

6. Google Search Console

7. Google Trends (gratuit).

8. Google Keyword Planner (gratuit).

9. Kewordtool.io

10. Chestionatb

11. Reddit Instrumentul de căutare a cuvintelor cheie – Highervisibility

12 Generator de cuvinte cheie în vrac pentru o vizibilitate ridicată

13. Moz (10 interogări gratuite pe lună)

14. Thehoth – Până la 100 de cuvinte cheie în rezultate

15. Kparser

1. AnswerThePublic (instrument de căutare prin cuvinte cheie)

Căutați să aflați ce caută oamenii? AnswerThePublic, în calitate de blogger, vă poate ajuta să creați o listă pentru a începe. Acest lucru este util dacă intenționați să vizați o anumită comunitate.

Acest instrument de cercetare a cuvintelor cheie este axat în primul rând pe furnizarea de idei de conținut gratuite și cercetarea inițială a cuvintelor cheie unui blogger.

AnswerThePublic publică întrebări secrete pe care oamenii le caută în Căutarea Google. Acest instrument poate răspunde la întrebări cu Whys, Whats sau Hows. Acest instrument vă ajută să determinați ce tip de întrebări pot fi adresate atunci când începeți un blog.

Acest instrument de cercetare împărtășește, de asemenea, idei excelente de scriere sub formă de prepoziții. Acest lucru vă va permite să ajungeți în zonele ascunse ale conținutului dvs.

AnswerThePublic împărtășește și comparații ca tendință. adică AnswerThePublic vă va oferi informațiile pe care trebuie să le partajați cititorilor dvs. prin blogul, videoclipul sau alt conținut.

Puteți crea o listă de cuvinte cheie extragând subiecte din AnswerThePublic. Acest instrument uimitor vă va oferi și această listă. Acest instrument de cercetare a cuvintelor cheie oferă o sursă bogată de cuvinte cheie, împreună cu căutările lor lunare și CTR.

În loc să vă planificați manual subiectele de conținut, cuvintele cheie și ideile de subiecte, puteți utiliza AnswerThePublic. AnswerThePublic vă poate ajuta să vă planificați conținutul și să vă economisiți mult timp utilizând o combinație de instrumente de analiză a cuvintelor cheie.

2. Ubersuggest este un instrument de cercetare a cuvintelor cheie

Ubersuggest, un instrument complet gratuit, este deținut și folosit zilnic de Neil Patel, regele blogging-ului. Acest instrument ar trebui adăugat gratuit la lista noastră din 2020 de instrumente de cercetare a cuvintelor cheie.

Deși oamenii au comparat instrumentul gratuit cu Href, nu se poate spune că ar trebui făcută o comparație între ele. Mulți profesioniști SEO au trecut la Ubersuggest pentru a plăti sute de dolari concurenților săi.

Acest instrument de cercetare îi ajută pe începători să-și îmbunătățească moralul, oferind un scor precis de dificultate a cuvintelor cheie. Ubersuggest nu distribuie backlink-uri către pagini web. Acest lucru ar putea afecta, de asemenea, scorul de clasare al unei pagini web sau al unei postări de blog.

Ubersuggest oferă tot ce aveți nevoie pentru a efectua cercetarea perfectă a cuvintelor cheie. De ce să nu încerci?

3. Foaia de cuvinte cheie

KeywordSheeter, un instrument important, dar trecut cu vederea, care generează cuvinte cheie pentru steroizi, este o resursă valoroasă. Poate părea amuzant, dar este adevărat.

KeywordSheeter va genera un număr mare de cuvinte cheie prin simpla introducere a cuvântului cheie scurt sau general. Deși s-ar putea să nu existe nicio comparație sau volum, aceste cuvinte cheie pot fi totuși utile, deoarece sunt adesea trecute cu vederea sau ignorate de profesioniștii SEO.

KeywordSheeter oferă o gamă largă de cuvinte cheie care vă vor ajuta să vă poziționați mai sus decât concurenții dvs.

Combinarea acestui instrument cu un instrument analitic precum Ubersuggest vă poate ajuta să economisiți sute de dolari față de instrumentele premium. Dacă este utilizat corect, poate aduce o comunitate pe site-ul dvs. web sau pe blogul dvs.

4. Keyword Surfer: Instrumentul de cercetare a cuvintelor cheie

Keyword Surfer este un plus important la instrumentele noastre gratuite de cercetare a cuvintelor cheie. Surferseo.com îl oferă. Acest instrument este gratuit și poate fi folosit în locul cuvintelor cheie peste tot. Această extensie Chrome este un instrument util.

De asemenea, puteți instala extensii din browserul dvs. Google Chrome sau de pe site-ul său web.

Acest instrument oferă mai multe informații decât extensiile premium Chrome pentru căutarea cuvintelor cheie. Oferă traficul estimat și volumul de căutare pentru fiecare cuvânt cheie.

Vă permite să creați o listă de cuvinte cheie care vor fi folosite în conținutul dvs. Acest instrument poate fi folosit și pentru a compara concurenții săi premium. Este esențial pentru oricine dorește cercetare organică a cuvintelor cheie.

5. Pagina de căutare Google

Căutarea Google poate fi folosită pentru a face cercetarea cuvintelor cheie. Este de încredere și simplu.

Jim Harmer de la Incomeshool vă sugerează să utilizați acest instrument doar pentru că consideră că alte instrumente sunt inexacte, înșelătoare și costisitoare.

6. Google Search Console

Acest instrument este esențial dacă intenționați să lucrați cu SEO. Google Search Console este binecunoscută pentru capacitatea sa de a îmbunătăți optimizarea ratei de conținut (CRO) a site-urilor web.

Cum poate Google Search Console să asiste la cercetarea cuvintelor cheie și la planificarea site-urilor web? Este ușor, pur și simplu preluați interogarea de căutare din fiecare pagină web.

Uitați-vă la Poziție, CTR, Afișări, CTR și clicuri pentru fiecare interogare. Acest lucru vă va oferi o idee despre cum vă găsesc oamenii prin căutarea Google.

Pur și simplu luați interogările relevante și introduceți-le în conținut profesional. Nu uitați să actualizați meta descrierea cu aceste cuvinte cheie sau interogări extrase.

Neil Patel a generat 28% din traficul său prin Google Search Console.

7. Google Trends

Google Trends este cel mai bun instrument interactiv și cel mai util pentru planificarea cuvintelor cheie!

Este un instrument util pentru profesioniștii SEO și bloggerii afiliați care își planifică magazinele Shopify sau alte site-uri web legate de afaceri.

Google Trends, indiferent de numele său, este un produs Google care vă poate oferi raportul de căutare în funcție de locația și categoriile dvs. geografice. De asemenea, împărtășește tendințele de căutare cu Youtube, printre alte opțiuni.

Google Trends oferă o secțiune care vă ajută să identificați căutările legate de cuvinte cheie și termeni înrudiți. Acest instrument este gratuit și poate fi folosit pentru a vă ajuta să determinați cele mai populare subiecte și cuvinte cheie pe care ar trebui să le adăugați.

Acest instrument poate fi folosit pentru a vă face o idee despre cuvintele cheie în tendințe. Puteți crea lista ideală și strategică de cuvinte cheie pentru conținutul dvs. combinând-o cu Google Adwords Keywords Planner.

8. Google Keyword Planner

Planificatorul de cuvinte cheie Google vă va ajuta să găsiți cele mai bune cuvinte cheie pentru activitățile dvs. Google Ads. Doriți date direct de la Google? Acest produs Google este un favorit de mult timp.

Reputația instrumentului a fost deteriorată când a eliminat volumul lunar exact de căutare și l-a înlocuit cu o estimare vagă. Dar nu vă pierdeți speranța!

Acest videoclip YouTube de pe Google Keyword Planner dezvăluie informații pe care majoritatea instrumentelor nici măcar nu le pot detecta.

Acest instrument vă poate surprinde. Vă permite să începeți cu cercetarea cuvintelor cheie și să creați o listă de cuvinte cheie care vor fi folosite pentru site-ul dvs. Direcția dvs. neclară poate fi clarificată prin introducerea a până la 10 cuvinte cheie sau expresii simultan.

Acest instrument are o limitare majoră: nu are un volum clar de căutare. Acest instrument este esențial pentru optimizarea dvs. SEO. Planificatorul de cuvinte cheie Google Adwords este o completare excelentă pentru orice alte instrumente de cercetare.

9. Instrument pentru cuvinte cheie: Keywordtool.io

Keywordtool.io are un abonament plătit și o versiune gratuită. Cu toate acestea, secțiunea deschisă permite începătorilor să găsească o listă cu cuvinte cheie pe care le pot folosi în conținutul lor.

Acest instrument este unic prin faptul că vă permite să împărțiți diferite canale în file separate. Căutând diferite canale, puteți căuta industria de care sunteți interesat. Aceste canale pot include Youtube, Google, Bing și Youtube.

Keywordtool.io se poate combina cu Google Adwords Keywords Planner pentru a extrage toate analizele relevante pentru fiecare cuvânt cheie. Acest lucru vă va permite să treceți fără probleme la crearea de conținut.

10. QuestionDB.io este un instrument de cercetare a cuvintelor cheie

QuestionDB este un alt instrument anonim, gratuit, care poate fi folosit din afara lumii. QuestionDB generează o listă cu idei de conținut similare cu Answerthepublic. Acest instrument este disponibil gratuit pe site-ul său.

Questiondb oferă fiecare instrument care adaugă valoare cercetării tale cuvinte cheie. De asemenea, oferă sursa fiecărei idei de conținut. Acest instrument vă va ajuta să faceți mai multe cercetări despre articolul pe care intenționați să îl scrieți.

11. Instrument de cercetare a cuvintelor cheie: Highervisibility

Highervisibility Reddit este o comunitate online care are un public larg. Nu puteți începe să vă vizați publicul imediat. Acest curs vă va ajuta să vă planificați subreddit-ul și să includeți cuvinte cheie.

Utilizatorii Reddit pot folosi instrumentul de cercetare a cuvintelor cheie de la HigherVisibility pentru a-și planifica conținutul și cuvintele cheie. Site-ul web principal al HigherVisibility are deja planul de acțiune.

Reddit a devenit acum al treilea cel mai popular canal după Youtube și Google. Reddit este un loc minunat de a începe dacă sunteți în căutarea creșterii. Utilizatorii Reddit au considerat că HigherVisibility este foarte util.

12. Instrument de cercetare a cuvintelor cheie cu o vizibilitate mai mare

O altă sursă de cuvinte cheie este o mai mare vizibilitate.

Acest instrument este mai ușor și mai simplu pentru bloggerii noi care nu doresc să facă cercetare de cuvinte cheie, dar caută să-și îmbunătățească conținutul.

Introducerea tipului, locației și categoriei afacerii dvs. va oferi o listă clară de cuvinte cheie.

13. Moz Keyword Explorer

Nu am putut rezista să adăugăm acest Moz Keyword Explorer în lista noastră.

Deși este plătit, știați că puteți planifica cu ușurință până la 10 interogări prin simpla înscriere pe platformă?

Să aruncăm o privire în profunzime asupra caracteristicilor acestui instrument.

Apoi, puteți introduce interogarea în secțiunea Explorator. O listă de sugestii vă va fi trimisă împreună cu volumul de căutare a interogării dvs. și dificultatea de aterizare pe prima pagină a Google.

Prioritatea este scorul pe care algoritmii de scor Moz îl calculează. Acesta combină toate scorurile pentru a vă permite să decideți ce cuvânt cheie să utilizați. Secțiunea de sugestii de cuvinte cheie vă va ajuta să determinați ce cuvinte cheie puteți scrie.

Vă puteți planifica conținutul pentru aproximativ 10-12 postări de blog dacă utilizați numai aceste 10 interogări. S-ar putea să găsiți acest lucru suficient dacă utilizați Moz pentru a vă optimiza conținutul pentru cuvinte cheie.

14. Thehoth

HOTH este o companie de servicii SEO.

Acronimul Hittem Over The Head a fost folosit pentru a da numele. Aceasta înseamnă că este o lovitură de minunatie. Poate fi folosit fie ca substantiv (așa cum este în marca sau produsul nostru) sau ca adjectiv (de exemplu, A HOTH pe cineva sau a HOTH ceva.

Se pare că oferă rezultate valoroase de căutare care pot fi utilizate imediat. Fiți conștienți de presiunea de vânzări care ar putea fi aplicată asupra dvs. pentru a vă convinge să vă înscrieți pentru planul de servicii complete. Sunt disponibile recenzii Trustpilot.

15. Kparser

Kparser pare un instrument bun de cercetare și sugestie a cuvintelor cheie.

Acesta caută bine cuvintele cheie și le împarte în categorii. Ei își dau și rangul (rangul Kparser).

Este vizibil doar pe ecran. Nu se poate exporta. Îl puteți exporta numai cu serviciu plătit (minimum 26 USD/lună, maxim 61 USD/lună)

Gânduri finale

S-ar putea să găsiți cele mai bune instrumente de căutare a cuvintelor cheie suficient de gratuit pentru a începe. Aceste instrumente vă vor ajuta să îmbunătățiți SEO-ul blogului dvs., dar nu sunt singurul lucru care vă poate ajuta. Pentru a obține rezultatele pe care le dorești, va trebui totuși să muncești din greu.

Multe dintre ele oferă funcții gratuite și, dacă aveți un buget restrâns, puteți obține tot ce este mai bun. Acestea sunt ghiduri care vă vor ajuta să decideți pe ce să vă concentrați sau pe ce să vă îmbunătățiți. Aceste sugestii pot fi folosite pentru a vă sprijini creșterea.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *