Ce este WordPress? 8 beneficii ale WordPress

Ce este WordPress?

WordPress alimentează aproape o treime din site-urile web din lume, inclusiv bloguri personale și site-uri complexe pentru corporații mari precum Sony, Time Inc., NBC și New York Post. WordPress nu este singurul sistem de generare de site și de gestionare a conținutului pe care utilizatorii îl pot descărca și instala gratuit, dar are caracteristici unice care îl fac unul dintre cele mai utilizate sisteme de gestionare a conținutului.

WordPress vs. Concurență

WordPress este cel mai popular pachet de creare de site-uri din lume. Joomla și Drupal sunt aproape în urmă. Toate sunt descărcate gratuit și toate pot fi personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorilor.

Atât Joomla, cât și Drupal necesită anumite cunoștințe tehnice și familiaritate cu HTML CSS, precum și cu limbajul de programare PHP. WordPress este disponibil și pentru utilizatorii experimentați. Cu toate acestea, spre deosebire de Joomla sau Drupal, acesta include funcții ușor de utilizat de către începători, astfel încât aceștia să poată configura rapid un site.

8 beneficii ale utilizării platformei WordPress

Iată câteva beneficii cheie ale WordPress pentru configurarea și rularea site-ului dvs. web personal sau de afaceri.

1. Flexibil și adaptabil la nevoile în schimbare

WordPress a fost conceput inițial pentru blogging și alte tipuri de publicare online. Cu toate acestea, WordPress poate alimenta și multe site-uri cu alte scopuri. WordPress poate fi folosit pentru a gestiona site-urile web ale marilor corporații, pentru a crea bloguri sau pentru a conduce afaceri mici. Site-urile web WordPress pot include magazine de comerț electronic cu servicii complete, portofolii de prezentare și găzduiesc un grup, un grup sau un podcast. Pachetul de bază WordPress include o gamă de plugin-uri premium și de bază, care pot fi adaptate pentru a satisface nevoile oricărei companii. Numeroasele teme ale WordPress și accesul ușor la fișierele sale sursă permit personalizare nesfârșită pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale companiei.

2. Chiar și pentru începători, ușor de utilizat

Chiar și fără cunoștințe tehnice, un site WordPress poate fi configurat în câteva minute și este gata de funcționare în câteva minute. Un nume de domeniu și un cont de găzduire sunt tot ceea ce este necesar pentru a instala WordPress.org. Tabloul de bord de administrare este intuitiv și ușor de utilizat. Vă permite să modificați antetul și aspectul site-ului și să creați imediat pagini și postări.

3. Temele oferă mai multe opțiuni

Temele WordPress permit utilizatorilor să-și ajusteze aspectul și funcționarea noilor lor site-uri prin directorul său extins și în expansiune de teme premium și de bază. Multe teme sunt disponibile imediat pentru noii proprietari de site-uri prin directorul de teme WordPress. Alte mii pot fi achiziționate și prin intermediul designerilor terți și al piețelor de design din întreaga lume. Pentru a schimba aspectul și aspectul unui site web WordPress, puteți vizualiza și instala teme live.

4. Plugin-urile măresc funcționalitatea

WordPress oferă toate elementele necesare pentru a construi un site web, dar mulți utilizatori au nevoie de funcții mai specifice pentru a răspunde nevoilor site-ului lor. Există sute de pluginuri WordPress disponibile. Aceste pluginuri permit utilizatorilor să adauge funcții specifice site-urilor lor WordPress, cum ar fi galerii, formulare de contact și coșuri de cumpărături. De asemenea, dezvoltatorii terți pot fi achiziționați și instalați sute de pluginuri personalizate. Pe măsură ce un site crește, pluginurile pot fi activate și dezactivate.

5. Site-urile WordPress sunt bine cotate

Clasamentul ridicat pe Google și pe alte motoare de căutare depinde de capacitatea dvs. de a căuta. Site-urile WordPress se clasează bine pentru cuvintele cheie. Acest lucru se datorează faptului că WordPress dispune de o gamă largă de plugin-uri și instrumente pentru optimizarea conținutului pentru optimizarea motoarelor de căutare (optimizarea pentru motoarele de căutare).

6. Site-urile WordPress sunt mobile responsive

Google clasifică site-urile web în funcție de receptivitatea mobilă. Site-urile web trebuie să arate grozav pe toate dispozitivele. WordPress are multe teme receptive. De asemenea, utilizatorii pot face site-urile statice receptive folosind plugin-uri sau ajustări ale fișierelor teme.

7. Site-urile WordPress vin cu un blog încorporat

WordPress este un software de gestionare a conținutului care permite utilizatorilor să publice conținut cu ușurință. WordPress are o funcție de blog încorporată. Acest lucru permite utilizatorilor să adauge bloguri pe site-urile lor web de pe orice dispozitiv în orice moment. Acest lucru face posibil chiar și pentru site-urile care nu fac bloguri să folosească funcția de blog pentru a adăuga anunțuri sau actualizări.

8. Comunitatea WordPress oferă suport

WordPress este open source și gratuit, așa că este susținut în întreaga lume de comunitățile care iubesc WordPress. Acest grup de entuziaști WordPress este responsabil pentru actualizările fișierelor sursă și pentru păstrarea WordPress în siguranță și actualizat. Utilizatorii WordPress beneficiază, de asemenea, de eforturile de comunicare ale comunității, inclusiv găzduirea taberelor WordPress pe tot globul și sprijinirea grupurilor locale de utilizatori WordPress.

WordPress este utilizat în întreaga lume de peste 30% dintre site-urile web bazate pe CMS. Nu este greu de înțeles de ce. WordPress oferă toate instrumentele necesare pentru a construi un site web WordPress. Aceasta include instrumente care pot fi utilizate pentru a susține site-uri web mici, precum și portaluri corporative complexe. WordPress este capabil să lucreze cu toate tipurile de site-uri web datorită numeroaselor sale caracteristici, inclusiv teme și pluginuri care pot fi utilizate pentru a-și îmbunătăți funcționalitatea.

Un furnizor de găzduire care oferă găzduire WordPress este o alegere bună dacă construiți un site web WordPress. Acest lucru vă va economisi timp și vă va permite să accesați tabloul de bord WordPress din contul dvs.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *